Οι νέες αίθουσες παραγωγής της DHZ Fitness πρόκειται να ολοκληρωθούν. Οι νέες εγκαταστάσεις παραγωγής χρειάστηκαν γρήγορα λόγω της αυξημένης ζήτησης παγκοσμίως για τον εξοπλισμό γυμναστικής.

Ως εκ τούτου, κατασκευάστηκε ένα νέο κτίριο στην έδρα της εταιρείας στην επαρχία Shangdong κοντά στο Dezhou, το οποίο θα είναι επαρκές για τις αναμενόμενες παραγγελίες στο μέλλον. Οι εικόνες δίνουν μια καλή εντύπωση για τις διαστάσεις του νέου κτιρίου.

Στο μέλλον, συνολικά περισσότερα από 200.000 m² επιπλέον κτιρίων θα χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή, τον έλεγχο ποιότητας και τον εφοδιασμό. Ένας διάδρομος, τον οποίο παρουσιάσαμε ήδη σε αυτό το άρθρο, θα παρέχει στους επισκέπτες και στους διεθνείς συνεργάτες μια καλύτερη εικόνα των διαδικασιών παραγωγής.

The gangway alone has a system of almost two kilometers in length. During a personal visit, we were able to impress us as an importer for the European market in September 2016 of the size of this new building.

Ο διάδρομος έχει μήκος σχεδόν δύο χιλιόμετρα. Κατά τη διάρκεια μιας προσωπικής επίσκεψης, τον Σεπτέμβριο του 2016, σαν εισαγωγέας για την Ευρωπαική αγορά, εντυπωσιαστήκαμε από το μέγεθος αυτού του νέου κτιρίου.

 

 

DHZ Fitness realisiert Neubau in China

Neue Produktionshalle von DHZ Fitness mit Gangway

Die Produktionshalle von DHZ Fitness bietet Platz für Produktion, Nachfertigung und Logistik