Το σχέδιο ακολουθεί τη πρακτικότητα – και αυτό ισχύει για την DHZ Fitness. Χωρίς μια άψογη λειτουργία και υλικά υψηλής ποιότητας και επεξεργασίας, ένα προϊόν δύσκολα μπορεί να πείσει. Από αυτή την άποψη, η εύχρηστη λειτουργία είναι η πρώτη προτεραιότητα.

Παρόλα αυτά, τα όμορφα πράγματα κάνουν τη ζωή πιο όμορφη. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο σχεδιασμός των καθημερινών αντικειμένων – κοινώς αναφερόμενος ως βιομηχανικός σχεδιασμός – είναι εξίσου σημαντικός για την επιτυχία ενός προϊόντος.

Ως εκ τούτου, η DHZ Fitness υπέβαλε αίτηση για το βραβείο Red Star Design Award. Το Κινέζικο Βραβείο Σχεδίασης δίνεται πάντα για το περασμένο έτος για να αποφευχθούν τα προϊόντα διαφόρων κατηγοριών με ξεχωριστό σχεδιασμό.

Είχαμε υποβάλει αίτηση για το βραβείο σχεδιασμού το 2015 με τον διάδρομο X-8600. Ο διάδρομος όχι μόνο είχε συμμετάσχει, αλλά θα μπορούσε ακόμη και να κερδίσει το πολυπόθητο βραβείο σχεδίου στην κατηγορία του.

Το “Red Star Design Award 2015” θα παρουσιαστεί στη DHZ Fitness και στον συνεργάτη μας στο Beijing IDW Industrial Design Co. Ltd. στο τέλος του έτους. . Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ελπίζουμε ότι οι πελάτες μας θα ενθουσιαστούν με την ελκυστική σχεδίαση του εξοπλισμού μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τρέχουσα μηχανήματα αερόβιας άσκησης, κάντε κλικ εδώ..

 

 

DHZ Fitness erhält den chinesischen Red Star Design Award 2015